Achtergrond afbeelding
Trailways

Dagje Parijs

Terug naar overzicht
Dagje Parijs afbeelding
 • Dagje Parijs afbeelding
 • Dagje Parijs afbeelding
 • Dagje Parijs afbeelding
 • Dagje Parijs afbeelding
BEREKEN UW PRIJS

Bereken snel uw prijs

Bereken uw prijs
 1. Inclusief :
 2. - Bus vervoer
Per persoon : Totaal :
E-mail mij de prijs

 1. Versturen

Omschrijving Dagje Parijs

In één dag de stad van de liefde ervaren? Parijs wordt door velen gezien als een van de mooiste steden ter wereld - zo niet de allermooiste. Een bloeiende metropool met meer dan twee miljoen inwoners, maar ook een historische stad waar eeuwen geschiedenis voor het oprapen ligt. De Eiffeltoren, het Louvre, de Seine, de Champs-Élysées; maar ook de prachtige taal, de kleine bakkerijtjes, en de talloze kunstateliers geven Parijs een karakter als geen andere stad. Verken Parijs tijdens een 24 uurs dagreis! Sous le ciel de Paris! 

Reisprogramma
We vertrekken 's ochtends vroeg vanaf uw opstapplaats naar keuze - zo heeft u ruim tijd om de Franse hoofdstad te ontdekken! De chauffeur houdt zijn verplichte rust terwijl u de talloze Parijse straatjes, kerken, musea, parken, monumenten en café´s de revue laat passeren. De terugreis is in de loop van de avond zodat u 's ochtends vroeg weer terug bent op de plaats van vertrek.

Wilt u langer verblijven in deze historische stad, uiteraard is dat ook mogelijk! Neem een kijkje bij onze meerdaagse Parijsreis.

Praktisch
 • inclusief: busvervoer, ervaren chauffeur, parkeerkosten, tolgelden 
 • reistijden zijn in overleg
© Elbobus - Trailways
 1. ISO certificering
 2. ASTA

Ontwikkeld door Time2impress in samenwerking met Laura Vrolijken