Achtergrond afbeelding
Trailways
responsive holder
 1. 62/63 persoons touringcar afbeelding
 2. 62/63 persoons touringcar afbeelding
 3. 62/63 persoons touringcar afbeelding

62/63 persoons touringcar

De 63 persoons Mercedes bussen zijn ideaal voor grote groepen en verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen. Ze beschikken over veel bagageruimte, comfortabele stoelen met verstelbare rugleuning maken het u tijdens uw reis aangenaam en voorzieningen aan boord, zoals airconditioning, toilet, keuken, koelkast en een dvd-speler, maken lange reizen mogelijk.    
 
Organiseer je binnenkort een schoolreis, bedrijfsuitje, bruiloft of ander evenement waarbij je vervoer nodig hebt voor een grote groep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Deze luxe touringcar met maximaal 62/63 zitplaatsen is van alle gemakken zijn voorzien. Zo heeft deze touringcar een toilet aan boord, airconditioning, een hifi stereo systeem met cd wisselaar, een minibar met warme en gekoelde dranken, een dvd video systeem en een navigatie systeem met GSM telefoon.
 
Wij zijn gespecialiseerd in touringcar verhuur en personenbussen, waarbij wij altijd zorgen voor een ervaren chauffeur die jullie veilig naar jullie bestemming brengt. Je hoeft je geen zorgen te maken over het rijden of de route, zo kun je je volledig focussen op jouw gezelschap en de activiteiten onderweg.
 
Onze luxe touringcars zijn geschikt voor allerlei soorten groepsvervoer, zoals voor een schoolreis, voor evenementen of voor een groepsreis. Onze persoonsbussen zijn geschikt voor kleine en grote groepen en bieden jullie het comfort en de luxe nodig voor een ontspannen reis.
 
Bij ons kun je altijd rekenen op de beste kwaliteit en service. Als ervaren touringcar verhuur bedrijf weten we wat belangrijk is voor onze klanten. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat onze touringcars in topconditie verkeren en dat onze chauffeurs je vriendelijk en professioneel behandelen.
 
Een touringcar huren was nog nooit zo eenvoudig. Je kunt bij ons gemakkelijk een offerte aanvragen voor het huren van een persoonsbus, luxe touringcar of grote bus met chauffeur. Of het nu gaat om een dagtocht, een meerdaagse reis of een evenement, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw vervoersbehoefte. Wij kunnen eventuele accommodaties en activiteiten ook voor jullie regelen mocht daar behoefte aan zijn.
 
Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw touringcar bij ons. Neem nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een touringcar of bus bij ons.

Specificaties

 • 63 Zitplaatsen
 • Warme- en gekoelde dranken minibar
 • Airconditioning
 • Toilet
 • HiFi stereo systeem met cd wisselaar
 • DVD Video (PAL)
 • Navigatie systeem & GSM Telefoon
© Elbobus - Trailways
 1. ISO certificering
 2. ASTA