Achtergrond afbeelding
Trailways
responsive holder
  1. Classicbus afbeelding
  2. Classicbus afbeelding
  3. Classicbus afbeelding

Classicbus

Op zoek naar bijzonder vervoer voor jouw speciale gelegenheid? Naast de touringcars hebben we ook een wagenpark vol klassieke bussen en auto's. Deze zijn allen te huur en zijn ideaal als speciaal vervoer tijdens bijzondere gelegenheden zoals bruiloften, evenementen en optochten.
 
Onze collectie bijzondere bussen omvat onder andere Trailways-, Cyprus-, Greyhound- en cabriobussen. Elke bus heeft zijn eigen unieke uitstraling en is een opvallende verschijning op de weg.
 
Naast onze bijzondere bussen bieden wij ook bijzondere auto's aan, die perfect zijn als trouwvervoer of voor promotiedoeleinden. Wil je een Ford Model T of Model A huren voor jouw trouwdag? Of ben je op zoek naar een opvallende promotiebus voor jouw bedrijfsevenement? Wij hebben de perfecte bijzondere auto of bus voor jouw speciale gelegenheid.
 
Bij Classicbus begrijpen wij dat jouw speciale gelegenheid iets bijzonders is. Daarom bieden wij niet alleen bijzonder vervoer, maar ook de mogelijkheid om een bus of auto te huren met chauffeur. Zo kun jij volledig ontspannen en genieten van jouw bijzondere dag, terwijl onze ervaren chauffeur zorgt voor het vervoer.
 
Of je nu op zoek bent naar trouwvervoer, promotiebus, evenementenvervoer, of gewoon een bijzondere auto of bus voor een speciale gelegenheid, Classicbus heeft het allemaal.

Neem een kijkje op www.classicbus.nl en vind jouw unieke evenementenvervoer.


 
© Elbobus - Trailways
  1. ISO certificering
  2. ASTA