Achtergrond afbeelding
Trailways
responsive holder
 1. 50 persoons touringcar afbeelding
 2. 50 persoons touringcar afbeelding

50 persoons touringcar

De 50 persoons Mercedes bus is onze populairste optie en zeer geschikt voor verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen. Comfortabele stoelen met verstelbare rugleuning en voorzieningen aan boord, zoals airconditioning, toiletten, keuken, koelkast en een dvd-speler, maken lange reizen mogelijk en maken het u tijdens uw reis aangenaam.

Ben je dus op zoek naar een comfortabele en luxe touringcar om te huren voor je volgende groepsreis, bedrijfsuitje of schoolreis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze touringcars bieden plaats aan maximaal 50 personen en zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten om ervoor te zorgen dat je reis zo aangenaam mogelijk verloopt.

Onze 50 persoons touringcars zijn uitgerust met een warme- en gekoelde dranken minibar, airconditioning, een toilet, een hifi stereo systeem met cd wisselaar, een dvd video systeem en een navigatie systeem & GSM telefoon. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het comfort tijdens de reis.

Onze touringcars (en andere bussen) worden altijd verhuurd met een vaardig chauffeur die je veilig en comfortabel naar je bestemming brengt. Onze chauffeurs hebben ruime ervaring en bereiden zich goed voor op de reis, waardoor je altijd op tijd op je bestemming aankomt.

Kortom, als je op zoek bent naar luxe touringcar verhuur voor je volgende groepsreis, bedrijfsuitje of schoolreis, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze touringcars bieden alle faciliteiten die je nodig hebt om comfortabel en veilig te reizen. Neem vandaag nog contact met ons op via het bovenstaande offerteformulier voor meer informatie over onze touringcarverhuur.    

Specificaties

 • 50 zitplaatsen
 • Warme- en gekoelde dranken minibar
 • Airconditioning
 • Toilet
 • HiFi stereo systeem met cd wisselaar
 • DVD Video (PAL)
 • Navigatie systeem & GSM Telefoon
© Elbobus - Trailways
 1. ISO certificering
 2. ASTA