Achtergrond afbeelding
Trailways
responsive holder
  1. Bussen afbeelding

Bussen

ElboBus Trailways beschikt over een modern wagenpark. Onze nieuwste bussen zijn afgeleverd in 2020 en 2021.
Speciaal voor grote groepen zijn er meerdere XXL dubbeldeks bussen beschikbaar om het voor iedereen betaalbaar te houden. Voor passagiers die minder goed ter been zijn, is er een bus met rolstoel lift. 
Daarnaast beschikken we over een vloot bijzondere bussen die ingezet worden bij speciale momenten zoals een trouwerij, jubileum of Open dag.


Comfortabel reizen

Op reis met ElboBus Trailways betekent veilig en comfortabel reizen. De stoelen hebben opklapbare armsteunen aan de gangzijde, verstelbare rugleuningen en zijdelingse verstelmogelijkheden. Door de ergonomische vormgeving van de rugleuning biedt de stoel passagiers veel zijsteun op het comfortabele zitkussen en er is voldoende beenruimte. 

Naast een convectorverwarming voor koude dagen,  zorgt een airconditioning standaard voor de juiste temperatuur.
De bussen zijn voorzien van schone toiletten.

De brede, schittervrije, getinte ramen zijn rustig voor uw ogen en zorgen voor een goed zicht om bezienswaardigheden te bekijken. Iedere zitplaats is voorzien van een eigen serviceset. Deze biedt iedere reiziger individuele beluchting, verlichting en geluidssysteem. Er zijn meerdere monitoren aanwezig waarop u onderweg een film of presentatie kan vertonen.


Bagage

Een ruim design biedt voldoende plaats voor uw bagage. U kunt twee (gemiddelde) koffers meebrengen, naast de handbagage die in de overhead rekken geplaatst kunnen worden. Hier staat het veilig en binnen handbereik.
De bagageruimte in de dubbeldekker bussen is in verhouding wat beperkter.


Elektriciteit

Onze nieuwste bussen beschikken over 12 Volt aansluitingen, zodat u onderweg onbeperkt gebruik kunt maken van uw Ipad, camera of telefoon.
 

Bijzonder vervoer

Voor speciale evenementen, zoals bruiloften of promoties bieden wij naast moderne bussen ook oldtimers aan. Via Elbobus.nl kunt u een klassieke Amerikaanse Schoolbus of DAF Cabriobus aanvragen. Kijk voor meer bijzondere bussen en auto's, zoals een Ford Model T verschillende Greyhound en Trailways bussen op www.classicbus.nl.
 
© Elbobus - Trailways
  1. ISO certificering
  2. ASTA