Achtergrond afbeelding
Trailways
responsive holder
 1. Cabriobus afbeelding
 2. Cabriobus afbeelding

Cabriobus

Ben je op zoek naar een bijzondere bus om te huren voor jouw volgende evenement of bruiloft? Dan is onze cabriobus wellicht iets voor jou! Onze bus is een echte eyecatcher en biedt plaats aan maximaal 53 personen, dus je kunt al je vrienden, familie en gasten meenemen op een onvergetelijke rit.

Carnaval, optochten, parades en defilés: De CabrioBus is een opvallende verschijning en uitstekend geschikt voor een promotietour. Er is geen betere manier dan het winnende team in een open CabrioBus door de straten te rijden, zodat de fans hen van harte toe kunnen juichen. Maar ook voor videoclips en als blikvanger op de beurs is onze cabriobus zeer geschikt. Of je nu op zoek bent naar opvallend vervoer of juist een dagtocht wilt maken met de bus, onze cabriobus is een echte blikvanger en biedt een unieke ervaring.

De CabrioBus is goedgekeurd voor personenvervoer en is geschikt voor kortere ritten, waarbij snelwegen worden vermeden. Laat uw haren wapperen in de wind en maak een onvergetelijke reis met deze open bus.

Bij slechte weersverwachtingen bieden we u de mogelijkheid een andere bus voor uw reis in te zetten (naar beschikbaarheid).

Het huren van onze cabriobus is heel eenvoudig. Wij verhuren onze bussen altijd inclusief een ervaren chauffeur die zorgt voor een veilige en comfortabele rit. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen, zodat je precies weet wat de kosten zijn voor het huren van onze cabriobus.

Kortom, onze cabriobus is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar bijzonder vervoer voor zijn of haar evenement, bruiloft, promotieactie of dagtocht. Dus waar wacht je nog op? Huur nu onze cabriobus en maak jouw evenement of bruiloft onvergetelijk! Vraag vandaag nog een offerte aan.
 

Een stukje geschiedenis over de DAF Cabriobus

De DAF cabriobus werd voor het eerst geproduceerd in de jaren 60 en was destijds een revolutionair voertuig vanwege het unieke cabriodak. De bus werd al snel populair voor evenementen en feestjes vanwege zijn opvallende uiterlijk. Tegenwoordig is de DAF cabriobus nog steeds een iconisch voertuig en een favoriet van liefhebbers van vintage auto's en bussen.

 

Onder andere geschikt voor: 

 • Defilé's
 • Kampioensritten
 • Opvallend vervoer
 • Bruiloften
 • Groepsuitjes
 • Evenementen
 • Promotietoers
 • Blikvangers op de beurs
 • Videoclips
© Elbobus - Trailways
 1. ISO certificering
 2. ASTA