Achtergrond afbeelding
Trailways
responsive holder
  1. 15 - 19 persoons bus afbeelding
  2. 15 - 19 persoons bus afbeelding

15 - 19 persoons bus

De 15 tot 19-persoons bus is ideaal voor kleine gezelschappen. Deze bus is eenvoudig qua opzet, maar leent zich goed voor verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen. Comfortabele stoelen met verstelbare rugleuning en voorzieningen als airconditioning maken het aangenaam vertoeven tijdens de reis. 

Bij ons kun je een comfortabele en betrouwbare 15 tot 19-persoons bus huren met chauffeur voor jouw reis of evenement. Onze bussen hebben 15 tot 19 zitplaatsen, afhankelijk van de hoeveelheid bagage. Of je nu een klein busje nodig hebt voor een vakantie of een grote bus voor een bedrijfsuitje, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw groep.

Deze bus is uitgerust met alle nodige voorzieningen om jou en jouw groep een aangename en veilige reis te bieden. Zo hebben onze bussen airconditioning, een hifi stereo systeem met cd wisselaar en een navigatie systeem & GSM telefoon. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat je op tijd en veilig op jouw bestemming aankomt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het rijden of navigeren.

Als je een bus bij ons huurt, ontvang je een op maat gemaakte offerte die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een busje wilt huren voor een dagtocht of voor een langere periode, wij hebben een passende oplossing voor jouw groep. Deze bus is beschikbaar voor allerlei soorten evenementen en reizen, van schoolreizen en bedrijfsuitjes tot bruiloften en festivals.

Bij ons kun je rekenen op een professionele en persoonlijke service. Wij begrijpen dat elke reis anders is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften. Met onze jarenlange ervaring met het verhuren van bussen kun je erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele 15 tot 19-persoons bus met chauffeur, neem dan contact met ons op. Wij bieden naast deze bus een breed scala aan bussen voor elk type reis of evenement. Vul ons offerteformulier in en ontvang snel een offerte op maat voor jouw busreis. Of het nu gaat om het huren van een personenbus, busje, klein busje of een bus voor 15 tot 19 personen, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw groep.

Deze bus kan alleen inclusief chauffeur gehuurd worden.

Specificaties

  • 15 tot 19 zitplaatsen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid bagage. Ook geschikt voor kleinere groepen
  • Airconditioning
  • HiFi stereo systeem met cd wisselaar
  • Navigatie systeem & GSM Telefoon
© Elbobus - Trailways
  1. ISO certificering
  2. ASTA