Achtergrond afbeelding
Trailways
responsive holder
  1. Geschiedenis afbeelding
  2. Geschiedenis afbeelding
  3. Geschiedenis afbeelding

Geschiedenis

Elbo, de Eerste Leidschendamse Bus Onderneming is in 1946 opgericht door de heer Leo Hooijmans. In 1970 werd Elbo verkocht aan de heer J. Besselsen van Kinderoord de Schaarshoek in Heino voor het halen en brengen van groepen kinderen naar dit vakantiepark. Sindsdien staat de afkorting Elbo voor de Enige Leuke Bus Onderneming en is uitgegroeid tot een vooruitstrevende en succesvolle onderneming met een modern en veelzijdig wagenpark. 

In 2003 is ElboBus Trailways aangesloten bij Trailways en rijden de ElboBussen met groepen vanuit binnen- en buitenland naar alle bestemmingen in Europa.
 

Wagenpark

ElboBus Trailways beschikt over een modern wagenpark wat regelmatig wordt aangepast naar de vraag van onze groepen. Zo is er een vloot bijzondere bussen die ingezet worden voor speciale momenten. Speciaal voor grote groepen zijn er meerdere XXL dubbeldeks bussen beschikbaar om zo ook de prijs betaalbaar te houden. Voor passagiers die minder goed ter been zijn, is er een bus met rolstoellift. 
 

Zorg & onderhoud

ElboBus Trailways besteedt zeer veel zorg aan onderhoud en veiligheid van het wagenpark. In een uitstekend geoutilleerde werkplaats met een remmentestbank en een afzonderlijke carrosserieafdeling, draagt een team van vakbekwame medewerkers dagelijks zorg voor de technische staat van het materiaal. De absolute veiligheid van de touringcars staat voorop. Een wasstraat en schoonmaakteam zorgen ervoor dat de bussen altijd smetteloos de weg op gaan.
 

Onze chauffeurs staan voor u klaar!

We zijn erg trots op ons team van professionele chauffeurs. Niet alleen beschikken zij over uitstekende rijvaardigheden, maar staan ook bekend om hun vrolijke houding en bereidheid om van uw reis een onvergetelijke ervaring te maken. Zij zijn gekwalificeerd en voldoen aan alle door het Nederlandse ministerie van Transport gestelde eisen, evenals aan ons eigen rigide beleid en procedures. 

Gemiddeld hebben onze chauffeurs meer dan tien jaar professionele rijervaring, waardoor zij beschikken over de vaardigheden en kennis om uw groep veilig te vervoeren en een aangename reiservaring te bezorgen. Allen hebben een rijvaardigheidstraining gevolgd en worden uitvoerig getest door professionele rij-instructeurs. Ze spreken meerdere talen en netjes gekleed. Er is een strikt niet roken en alcohol/drugs beleid; uw veiligheid is belangrijk voor ons. 
 

Altijd bereikbaar

We hebben een 24/7 nooddienst, u kunt gerust zijn, u en uw groep zijn bij ElboBus Trailways in goede handen.
© Elbobus - Trailways
  1. ISO certificering
  2. ASTA