Achtergrond afbeelding
Trailways

Onze bussen

Op reis met ElboBus Trailways betekend veilig en comfortabel reizen. De stoelen hebben opklapbare armsteunen aan de gangzijde, verstelbare rugleuningen en zijdelingse verstelmogelijkheden. Door de ergonomische vormgeving van de rugleuning biedt de stoel uw passagiers veel zijsteun op het grote, comfortabele zitkussen en er is voldoende beenruimte.

Naast een convectorverwarming voor koude dagen zorgt een airconditioning standaard voor de juiste temperatuur. De bussen zijn voorzien van brandschone toiletten.

Extra brede schittervrije getinte ramen zijn rustig voor uw ogen en zorgen voor een helder zicht om de bezienswaardigheden te bekijken. Iedere zitplaats is voorzien van een eigen serviceset, Zij bieden de reiziger op elke zitplaats een individuele verluchting en verlichting, en een afzonderlijk geluidssysteem. Er zijn meerdere monitoren aanwezig waar onderweg een film of presentatie op vertoond kan worden.


Bagage

Het ruime design biedt voldoende plaats voor uw bagage. U kunt twee gemiddelde koffers meebrengen en handbagage die in de overhead rekken geplaatst kunnen worden, waar het veilig en binnen bereik is.


Eten/drinken

Als uw reizigers tussendoor zin krijgen in een kleine verfrissing, kunnen wij zorgen voor een gevulde koelkast. Ook is er een kleine keuken om een kopje koffie of thee te zetten. Wij sturen u graag onze cateringlijst met bestelformulier toe.


Elektriciteit

De nieuwste bussen beschikken over 12 Volt aansluitingen, zodat u onderweg onbeperkt gebruik kunt maken van uw Ipad, camera of telefoon.
© Elbobus - Trailways
  1. ISO certificering
  2. ASTA