Achtergrond afbeelding
Trailways
responsive holder
 1. 90 persoons dubbeldekker afbeelding
 2. 90 persoons dubbeldekker afbeelding

90 persoons dubbeldekker

De 90 persoons dubbeldekkers zijn onze XXL bussen, speciaal voor het voordelig vervoeren van grote groepen. Door alle voorzieningen zoals toilet, airconditioning en koelkast, zijn deze bussen ook uitermate geschikt voor verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen. Voor het creëren van extra bagageruimte kan er een skibak achter de bus bevestigd worden.    
     Bij het organiseren van een reis voor een grote groep mensen is het belangrijk om te kiezen voor betrouwbaar en comfortabel vervoer. Jouw zoektocht naar een geschikte touringcar is nu ten einde! Bij ons kun je een 90-persoons dubbeldekker bus huren inclusief een professionele chauffeur die jouw gezelschap veilig en comfortabel naar jullie bestemming brengt.
 
Deze touringcar is uitgerust met alle moderne voorzieningen om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. De bus beschikt over een toilet, een hifi stereo systeem met cd wisselaar, een minibar met warme- en gekoelde dranken, airconditioning, een dvd video systeem en een navigatie systeem met een GSM telefoon. Dit betekent dat jouw gezelschap onderweg van alle gemakken is voorzien. Verder is het zo nodig ook mogelijk om 2 rolstoelzitplaatsen te creëren. Dit is alleen het geval bij de nieuwste modellen.
 
Of het nu gaat om een schoolreisje, bedrijfsuitje of een andere groepsreis, onze touringcar is geschikt voor elk type reis. Wij begrijpen dat het huren van een bus een belangrijke beslissing is, daarom zorgen wij ervoor dat onze bussen altijd in topconditie zijn. Bovendien werken wij alleen met professionele chauffeurs die ervaring hebben en weten hoe zij jouw gezelschap veilig en comfortabel naar jullie bestemming kunnen brengen.
 
Naast deze bus bieden wij een breed scala aan vervoer verhuur mogelijkheden, voor een dagtocht tot een meerdaagse reis. Wij maken graag een offerte op maat die past bij jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu een luxe touringcar, grote bus of personenbus wilt huren, wij hebben de juiste oplossing voor jou.
 
Onze touringcar verhuur service is betrouwbaar en efficiënt. Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en daarom zorgen wij ervoor dat alle afspraken nauwkeurig worden nagekomen. Wij streven er altijd naar om jouw reiservaring zo plezierig mogelijk te maken.
 
Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele busverhuur service met chauffeur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze touringcar verhuur service biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde reis. Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar onze uitstekende service!
 

Specificaties

 • 90 Zitplaatsen
 • Warme- en gekoelde dranken minibar
 • Airconditioning
 • Toilet
 • HiFi stereo systeem met cd wisselaar
 • DVD Video (PAL)
 • Navigatie systeem & GSM Telefoon
 • Mogelijkheid tot 2 rolstoelzitplaatsen (alleen bij het nieuwste model)
© Elbobus - Trailways
 1. ISO certificering
 2. ASTA