Home | ElboInfo | ElboTeam | ElboBussen | Veiligheid | Contact | Sitemap | Offerte
 

Waar vind ik meer info over:

 
Service voor:
- Schoolreizen
- Personeelsuitjes
- Shuttleservice
- Groepsreizen
- Verenigingsuitjes
- Trouwvervoer
- en veel meer
Uw zoekwoorden:
- Zoek bus
- Bus huren
- Busreis
- Busreizen
- Voordelig busvervoer
- Busverhuur
- Busvervoer
- Touringcar vervoer
- Bus charter
- Leuke Bus
 Wat kost een bus?
Het huren van een bus is minder duur dan u waarschijnlijk denkt. De tarieven zijn afhankelijk van het seizoen, de te rijden kilometers en de tijd dat u van de bus gebruik maakt.
 
Het beste kunt u de prijs als "prijs per persoon" vergelijken met andere vervoersmiddelen. Als snel zult u zien dat ook bij kleinere groepen, een bus huren het voordeligste alternatief zal zijn.
Onze reisadviseurs informeren u graag over de voordeligste opties.
 
Prijzen van diverse bus ondernemingen kunnen verschillen, let u echter wel of inderdaad hetzelfde wordt aangeboden, zodat u niet met verrassingen achteraf komt te zitten. Erg handig hierbij zijn onze 20 tips om een bus te huren.
 
Een aantal prijsvoorbeelden:
Een 24-uurs dagreis naar Parijs voor € 1400 voor een 50-persoons bus is dus maar € 28 per persoon.
Een avond van Zwolle naar Amsterdam voor € 500 voor een 72-persoons bus is dus maar € 6.95 per persoon.
 
 
 

Basic

Comfort

Deluxe

Speciaal

 
  SchoolBus TourBus VipBus OldtimerBus
Prijs per dag* € 250 - 450 € 400 - 1200 € 600 - 1200 € 500 - 850
Km. per dag 150 km regio Onbeperkt Onbeperkt  100 km Regio
Voorzieningen:        
Airconditioning Nee Ja Ja Nee
Toilet Nee Ja Ja Nee
Keuken Nee Ja Ja uitgebreid Nee
Video / DVD Nee Ja Ja Nee
Audio Omroep Omroep + CD Omroep + CD Nee

* Prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid, aantal uren, vertrekplaats, bestemming, seizoen en dag van de week.

 
Voertuigen:

Basic

Schoolbussen bieden een basis personenvervoer zonder voorzieningen. Zoekt u de meest voordelige manier om uw groep lokaal van A naar B te vervoeren? Dan is dit wellicht iets voor u. Wanneer u gebruik maakt van de BasicBus formule, dan profiteert u altijd van de meest voordelige optie van vervoer.
Kijk voor de voorwaarden op www.BasicBus.nl
 

Comfort

De comfort bussen zijn onze populairste touringcars. Voor iedere rit geschikt van dagtocht tot meerdaagse Europa rondreis.
De bussen zijn in diverse maten met 50, 58 en 72 zitplaatsen. Alle bussen zijn voorzien van verstelbare stoelen, toilet, keukentje, minibar, airconditioning en standkachel, DVD, CD en Mp3, en GPS navigatie. 
 

Deluxe

Onze Vip Bus is geweldig voor zakelijk vervoer of speciale gelegenheden. Het is als je eigen privι vliegtuig, alleen dan op de grond. De bus is perfect voor uitjes zoals bij een bruiloft, waarbij je wat gezelliger en intiemer wilt reizen. De bus is voorzien van 2 vis-a-vis tafels, elk voor 4 personen en achterin is een rondzit voor 8 personen. Er is een ruime keuken en natuurlijk een toilet en airconditioning. De bus biedt plaats aan 25 personen.
 

Speciaal

Nog leuker is het trouwen in een echte oldtimer bus. We hebben bussen uit Cyprus, Amerikaanse Schoolbussen en misschien wel de enige voor personenvervoer goedgekeurde Fleur de Lys in Nederland. Kijk op www.CeremonieBus.com
Deze bussen zijn regelrechte blikvangers en zijn derhalve ook goed geschikt voor evenementen, open dagen of voor promotie van een produkt. Kijk op www.PromotieBus.com
 

© ElboBus.nl 2007